Iarna 2012

sâmbătă, 21 mai 2011

Cum ma imbrac vara asta

Ghid vara 2011                              
Cum vara a inceput, mercurul este gata să lucreze fără odihnă. Căldura şi nivelul de umiditate va fi în creştere. Verificaţi ghidul nostru pentru haine de vară, astfel încât să fi protejata si cool in aceasta vara.

Haine de vara - cheia de a fi cool
 Poarta haine mai scurte, fa dusuri si bai calde, foloseste mai multe creme de protectie , bea multă apă, consuma alimentele bogate în conţinut de apă .Protejeaza-ti organismul de efectele nocive ale soarelui şi astfel fa modificari adecvate pentru tine. Du-te la sala si modeleaza-ti corpul pentru a te simti in hainele de vara cool. Alege sandale deschise, pantaloni scurţi, tricouri casual , iar pentru plaja , pălării , costume de baie şi ochelari de soare.
 



Îmbrăcăminte de vară

Este esenţial să te îmbraci corespunzător în timpul lunilor de vară pentru a evita bolile legate de căldură. Cel mai mare organ al corpului uman, pielea trebuie să fie răsfăţat cu grija. Creşterea de temperatură şi umiditate in timpul lunilor de vara creşte cantitatea de transpiratie a organismului in incercarea de a se raci. Hainele confecţionate din ţesături, care ajuta pielea sa respire indeparteaza umezeala departe de corpul dumneavoastră şi o lasa să se evapore. Ar trebui să alegeţi materiale care ajuta la promovarea evaporari sudoarei şi la răcire, permiţând mai mult aer sa treaca peste corpul tau. Acorde o importanţă la greutatea şi dimensiunile hainelor de vară. Opteaza pentru haine uşoare, largi. Culorile inchise absorb caldura; culorile deschise te fac sa te simti cool. În cele din urmă, profilul dvs. de haine de vara ar trebui să fie respirabil, usor, deschis la culoare, haine largi.




Haine-materiale de vara
In ce material ma imbrac vara?
Haine de vară

Întotdeauna sa folosim ţesături lucioase si uşoare care ne ofera un ajutor binevenit cand temperaturile cresc. Cel mai bun material pentru haine de vară este unul care absoarbe transpiraţia şi vă oferă o stare de relaxare. Ţesăturile uşoare sunt mai subţiri, textura este moale, te face sa te simti cool si confortabil. Selectarea tesaturilor hainelor de vara,cat şi culorile acestora sunt primul pas pentru a te pregati de vara.
 

Ce este bumbacul?
Bumbacul este utilizat inca din secolurile primitive, este materialul preferat pentru maximizarea ventilaţiei organismului. Bumbacul este o
fibră naturală cu o textura moale,cu capacitatea de a absorbi transpiratia. Hainele din bumbac sunt moi si confortabile. Chic, trendy sau elegant - bumbacul este disponibil într-o varietate de modele si tipare in toate lunile de vară. Magazinele de costume vara, din bumbac, în varietate de culori, reprezinta o eleganţa stilată şi cool.

 
Totuşi, o altă opţiune în timpul verii ar fi să porti amestec de ţesături din bumbac şi poliester cu o proporţie mai mare de bumbac. Hainele de vară de bumbac trebuie să fie călcate. Avantajul amestecului de tesatura de bumbac si poliester este că hainele se vor pastra netede si ele nu mai trebuie sa fie calcate.

Denim este, de asemenea, o tesatura de vară populara. Realizata din bumbac bine ţesuta, denim este respirabila si absoarbe sudoarea,la fel ca cea de bumbac. Dar, comparativ cu bumbacul pur, tesatura din denim este mai grea.
Fiind o ţesătură uşoară, haine de vară din lenjerie de buna calitate sunt moi, pot absorbi transpiraţia şi aceasta se pierde rapid.




 Rochie de vara 2011
Dacă aveţi picioare lungi cu care putei face parada modei,rochiile nu trebuie sa lipseasca din dulapul de vară. Fii creativa. Experimenteaza cu modele. Cu un pic de ingeniozitate, puteţi transforma o rochie de vara simpla într-un costum elegant. Accesorii adecvate, sandale cu toc, aluzie de machiaj - şi vă pot transforma o rochie dintr-un camp de flori,intr-o tinuta de seara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu