Iarna 2012

duminică, 22 mai 2011

Combinatii de culori pentru haine

 Cum sa combin culorile hainelor corect?












Negru şi alb

In acest sezon se vor purta, de asemenea, rochii negre si albe.

Cea mai bună variantă - rochii albe şi pantaloni negrii, bluze albe într-o combinaţie de pantaloni sau fuste negre, jachete albe si un costum stilizat.




 

Cu ce pot combina o haina de culoare gri?
Gri + culori luminoase =?
Pentru a face orice experiment cu culoare de succes, include gri în ansamblu. Aceasta culoare poate supraveghea orice nuante, inclusiv cele care vor părea inadmisibil de luminos luate separat. Prin urmare, daca un accesoriu ultrafashionable include o pata de culoare sau un lucru luminos, adăugaţi-l cu pulover gri, pantaloni sau jacheta. Astfel, nu veţi sublinia doar o nuanta puternica, saturata,ci,veti adauga vigoare culorii gri - culoare clasica, eleganta şi, de asemenea, la modă in acest sezon.

 
 Cu ce se potriveste o camasa alba?

O cămaşă albă se va potrivi cu orice
 

Când toate celelalte pierd, este necesar doar pentru a ridica un steag de armistiţiu ... şi câştigaţi! După toate, cămaşa albă este combinată cu orice haine femeiasca, inclusiv cu acele lucruri de nuanţe neobişnuite, pe care nu le-aţi purta din cauza lipsei de perechi. O cămaşă albă poate fi pusa pe sub o vesta pastel sau de culori saturate- în orice caz,veti arata standard si elegant.O camasa clasica alba din bumbac se potriveste cu orice si va face sa va simtiti importanta in orice circumstanta.






Ce pantaloni sa port?
Nu purta pantaloni de culoare!

Indiferent cine esti si ce angajamente ai ,refuza sa cumperi pantaloni de culoare. Pantalonii - ca centrul conservator al hainelor tale, ar trebui sa refuzi experimentele radicale cu culoare. Pantalonii Bright se observa prea tare,partea de jos este o baza in ansamblu, prin urmare,cauta sa porti blugi sau pantaloni clasici de nuante linişte.



  
  
Combina culorile adecvat

Pentru cele mai bune rezultate ar trebui să combinaţi nu numai culorile , dar şi nuanţele. Acest lucru înseamnă că fiecare culoare în ansamblu nu trebuie să fie mai strălucitoare decât altele. Prin urmare, culorile pastelate - la pastel, luminoase - la luminoase, saturate şi-închise - la nuante inchise.



 Schema de culori
Atunci când combini un ansamblu de culori-coordonate, începe prin a identifica culoarea de bază. Aceasta va fi culoarea de bază în tinuta ta . La alegerea culorii dominante la tinuta ta, ia în considerare cu atenţie modul în care va arăta alături de tonul pielii. De asemenea, să păstreze în minte culorile de sezon: pune visiniu şi portocaliu pentru toamna, sau luminoase albastru, roz, galben sau pentru primăvară. De exemplu, dacă v-aţi decis pe o rochie bleumarin, culorile dvs. accent ar putea fi visiniu si bej.



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu